skip to Main Content

Arriba la calor i amb ell les discussions per l’aire acondicionat a l’oficina

Arriba La Calor I Amb Ell Les Discussions Per L’aire Acondicionat A L’oficina

A tots ens ha passat alguna vegada. Amb l’arribada de l’estiu es produeixen les típiques discussions per l’aire acondicionat a l’oficina. Hi ha als qui la calor els afecta massa i necessiten mantenir-lo encès de manera permanent, com menys graus millor, i altres als quals els succeeix el contrari i no poden suportar els efectes d’aquests sistemes de ventilació perquè senten que es congelen.

Discussions per l’aire acondicionat a l’oficina

Aconseguir la temperatura ideal de l’aire acondicionat es converteix, llavors, en un autèntic calvari. L’Organització Mundial de la Salut, entre les seves recomanacions sobre l’efecte de l’excessiva calor a les persones, adverteix de la importància de combatre’l prenent una sèrie de mesures, entre les quals es troben les relacionades amb un ús adequat d’aquests aparells.

Està demostrat que en els entorns laborals, en qualsevol cas, és obligatori garantir unes mínimes condicions de circulació de l’aire i climatització que contribueixin a afavorir el confort tèrmic en aquests espais interiors. Per tant, encara que costi aconseguir la unanimitat, no ens queda més remei que buscar una solució intermèdia que asseguri condicions tèrmiques favorables per a tots.

Quina és la temperatura idònia de l’aire acondicionat?

Per a això és imprescindible que valorem una sèrie de factors com les característiques físiques i psíquiques de les persones, el tipus d’activitat que realitzin o les condicions termohigromètriques que predominin en l’ambient de l’entorn laboral.

En aquest sentit, l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball apunta que, quan es duen a terme treballs sedentaris en una oficina, la temperatura ha d’ oscil·lar entre els 17 i els 27 graus. Per contra, si les tasques requereixen un esforç físic considerable, haurà d’estar entre els 14 i els 24.

D’altra banda, en el Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en els Edificis s’estableix que la temperatura en aquests centres de treball o en locals de concurrència pública ha de rondar els 26 graus, sempre que la humitat relativa oscil·li entre el 30% i el 70%.

Models d’aire condicionat Saunier Duval

Per a garantir que es compleixin aquestes condicions de climatització al nostre lloc de treball, com a servei tècnic oficial Saunier Duval advertim de la importància de comptar amb equips d’última generació i màxima qualitat. Així mateix, aconsellem comptar amb els nostres professionals per a portar un manteniment adequat i exhaustiu d’aquests aparells.

Entre els sistemes que recomanem a la nostra empresa d’aire acondicionat a Mataró es troben el model Cassette Sèrie 19 o els Conductes de Baixa Silueta Sèrie 19, corresponents a la gamma comercial de Saunier Duval. També, els Murals i Multi Murals Sèrie 19 de Saunier Duval, corresponents a gammes domèstiques. Tots garanteixen una alta eficiència energètica i ofereixen un rendiment elevat de gran eficàcia.

Aposta per qualsevol d’ells i confia en els consells que et brindem des de Graupera. Dóna un cop d’ull a la nostra web per a valorar els serveis que oferim o estigues atent de les últimes novetats a través dels nostres perfils en les xarxes socials. L’aire acondicionat a l’oficina deixarà de ser un problema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by