skip to Main Content

Avaries de calderes: Quines són les més freqüents?

Avaries De Calderes: Quines Són Les Més Freqüents?

Avaries de calderes ¿És casualitat que durant aquesta època de l’any es produeixin? No. Durant els mesos més freds que ja estan arribant, l’ús de les calderes és intens i, juntament amb la falta de manteniment i previsió o un ús deficient, es produeixen més avaries de calderes. Així doncs, durant aquesta època de l’any podem considerar que les calderes viuen una autèntica prova de foc.

Però, quines avaries de calderes es produeixen amb més freqüència?

En primer lloc, abans de començar a desgranar les avaries de calderes, hem de remarcar la importància dels contractes de manteniment de les calderes. Tot i que algunes calderes, especialment les Saunier Duval, són les que menys avaries registren, en tots els casos comptar amb professionals que supervisin la caldera és vital per evitar greus problemes en un futur.

Arribats a aquest punt, us mostrem les avaries que són més freqüents:

1.No funciona l’aigua calenta

Volem dutxar-nos i, tot i obrir l’aixeta de l’aigua calenta, no surt com desitgem. En aquests casos, són freqüents els problemes de la bomba de pressió que, a vegades, baixa més del compte i no pot escalfar. En el cas que la pressió sigui la indicada, és possible que existeixi un problema de trencament de la vàlvula.

2.Avaria de calderes per sorolls

Són moltes les persones que senten sorolls a la caldera. És un símptoma clar que hi ha alguna cosa que no funciona com hauria de funcionar. Tot i així, no acostumen a ser problemes molt greus: la caldera pot tenir aire dins, i ens està avisant que hem de purgar el radiador. Però, també pot tractar-se d’un problema de pressió.

Si la caldera és antiga, pot ser que es tracti d’una fallada de la bomba que cal reparar.

3.Calderes que s’apaguen de sobte

És un dels problemes més freqüents. La calefacció s’apaga sense previ avís, sense que ho haguem programat. En aquests casos, el problema acostuma a ser la bomba de reticulació. Per solucionar aquest contratemps, és important comptar amb l’ajuda d’un professional, donat que és un procés que requereix el desmuntatge de la caldera.

4.Goteig o fugues per no comptar amb contractes de manteniment

Aquest cas pot ser degut a una fallada de la vàlvula de seguretat. En primer lloc, haurem de comprovar la pressió del manòmetre. Si es manté en un estat òptim, haurem de trucar a un professional per a que comprovi l’estat de la clau de pas.

En altres casos, poden sortir dolls d’aigua freda mentre ens dutxem o netegem els plats. Aquest problema pot es pot deure a un mal funcionament de la sonda de temperatura i el més probable és que s’hagi de substituir. 

 

Per acabar, cal aclarir que les reparacions tenen un cost, per aquest motiu el fet que el manteniment de la caldera sigui correcte, guanya especial importància.

Les avaries de calderes que, en la majoria de casos, s’eviten amb un bon manteniment o amb calderes de qualitat com les que ofereix Saunier Duval. Si tens problemes amb la teva caldera i/o no identifiques el problema, no dubtis en contactar amb nosaltres per trobar una solució òptima i ràpida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by