skip to Main Content

Avantatges de comptar amb un contracte de manteniment de caldera

Avantatges De Comptar Amb Un Contracte De Manteniment De Caldera

Els avantatges de comptar amb un contracte de manteniment de calderes són diversos. per aquest motiu et recomanem que llegeixis el nostre article i valoris si et convé.

Per a que un caldera funcioni amb un rendiment òptim és convenient contractar un servei de manteniment de calderes. A Graupera, oferim diferents tipus de contractes de manteniment i depèn de les teves circumstàncies o necessitats, podràs escollir entre un o altre.

Avantatges de comptar amb un contracte de manteniment de calderes

Tenir un contracte de manteniment de caldera ens garanteix el rendiment òptim de tot l’equip. Quan es realitzen revisions periòdiques serà possible detectar problemes a la caldera, a més de garantir la seva vida útil. Existeixen molts avantatges per comptar amb un contracte de manteniment de la caldera. Els més importants són:

  1. Amb Graupera, es realitzarà una revisió anual preventiva de tots els components de la caldera Saunier Duval o Hermann, D’aquesta manera, si existís alguna anomalia, podria detectar-se amb antelació i proposar una solució per a que no s’espatlli el funcionament global de l’aparell.
  2. Els tècnics a més de revisar, realitzaran una neteja a consciència de la caldera. Gràcies a això, s’assegura un major rendiment i un considerable estalvi d’energia. 
  3. Millora la seguretat de la teva llar perquè gràcies a les revisions periòdiques, serà possible detectar fugues.

Contractes Graupera, i oblida’t de la caldera

La normativa vigent exigeix una revisió obligatoria cada dos anys, que certifiqui que l’aparell està en perfectes condicions d’ús. Amb aquesta normativa, en el marc del servei tècnic oficial de Saunier Duval, oferim tres tipus de contractes:

Contracte de benvinguda

Engloba el temps que passa des de la posada en funcionament, fins el primer any de funcionament. A Aquest contracte estan inclosos els desplaçaments i la mà d’obra, sense límit de temps, en qualsevol reparació que sigui necessària realitzar a l’aparell.

A més, un tècnic vindrà a realitzar una revisió anual preventiva, entregant el certificat de revisió obligatori per normativa.

Inclou un servei d’urgència els dissabtes de temporada alta i totes les peces que sigui necessari cambiar, fins que la caldera tingui 10 anys de vida útil. Consultant les condicions, podría ampliar-se fins als 15 anys.

Contracte bàsic

A aquest contracte estan inclosos els desplaçaments i la mà d’obra, sense límit de temps, a totes les reparacions que es puguin produir a la caldera desde la seva posada en funcionament. A més, s’inclou una revisió anual preventiva, entregant el certificat obligatori per normativa. També estan inclosos els serveis d’urgència els dissabtes de temporada alta.

Contracte complet

Aquest contracte pot realitzar-se des del primer any d’ús de la caldera i fins que compleixi 15 anys. Estan inclosos els desplaçaments i la mà d’obra, sense límit de temps, en totes les reparacions que es puguin produir a l’aparell.

També inclou una revisió anual preventiva amb obtenció del certificat obligatori. A més, estaran contemplats els serveis urgents els dissabtes de temporada alta. Consultant les condicions, podrà incloure’s el canvi de peces fins que la caldera tingui 10 anys o ampliable a 15.

En conclusió, els contractes de manteniment de calderes Graupera, ofereixen seguretat i estalvi a la llar i ara que el fred més cru encara no ha arribat, resulta el moment perfecte per a realitzar aquesta revisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by