skip to Main Content

Consells de Graupera

Consells De Graupera

Ja estem de ple a la tardor, tot i que no es nota el canvi de temperatura, aviat arribarà el hivern i amb ell el fred, moment en el qual s’haurà d’encedre la calefacció. Fins ara no ens hem preocupat molt de realitzar el manteniment de la nostra caldera, però és ara quan és imprescindible realitzar una revisió preventiva per evitar imprevistos per quan arribi el fred.

 

Des de Graupera volem donar-vos uns consells, que gràcies a la nostra experiència, us permetrà disposar de la caldera en perfectes condicions per quan sigui necessària. A més, amb aquests consells podreu aconseguir un estalvi energètic, i a la vegades un estalvi econòmic, ja que gràcies a un bon manteniment estalvies en la factura del gas.

 

Revisió preventiva de la caldera: És important revisar la caldera al menys una vegada a l’any, per detectar possibles fuites d’aigua i gas.

Ventilació: Comprovar que en l’espai on està instal•lada la seva caldera hi hagi ventilació suficient que permeti una correcta combustió. A més, en cap cas els conductes de ventilació han d’estar obstruïts.

Estat dels cremadors: La flama dels cremador ha de ser blavosa; si es torna groguenca és una senyal d’alarma.

Estat de la seva calefacció: Revisar la seva calefacció per un servei tècnic sempre abans de la temporada de hivern, per assegurar-se que tot estigui en perfecte estat. Un sistema de calefacció on es realitzar una manteniment periòdic estalvia en la factura del fas, el que el beneficia a vostè i al medi ambient. Un sistema de calefacció que no té un bon rendiment, li costarà més i pot resultar perilló

Ús de termòstats: Amb l’ús d’un termòstat augmenta el confort i estalvi de la seva instal•lació de calefacció. És la forma més senzilla d’aconseguir el major estalvi en la seva factura del gas y millorar el confort de la seva llar. Disminueix fins un 5% el consum de gas. Màxim confort al mínim cost.

 

Graupera, servei tècnic oficial Saunier Duval al Maresme, des de 1974.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by