skip to Main Content

Diferències entre caldera, termo i escalfador

Diferències Entre Caldera, Termo I Escalfador

Existeix una clara diferència entre una caldera, un termo elèctric i un escalfador de gas. A continuació t’expliquem els avantatges i inconvenients de cada producte. No obstant, aconsellem posar-se sempre en mans de professionals per tal de rebre el millor assessorament i escollir el producte més adequat al tipus de vivenda i ús domèstic.

En què es diferencia una caldera d’un termo i un escalfador

Un termo funciona mitjançant energía elèctrica domèstica i només serveix per generar aigua calenta sanitària. Hauria d’estar, primer, acumulada en un dipòsit especial del que disposa l’aparell per tal de poder utilitzar-lo. Un cop aquest dipòsit s’esgoti, haurà de passar un temps per a que comenci el procés d’escalfament i l’aigua torni a estar preparada per a un ús òptim.

Un escalfador realitza la mateixa funció que el termo, però s’alimenta de gas per produir l’aigua calenta. Aquest tipus d’aparells no tenen límit de producció per litres, com els termos, i podrà utilitzar-se el temps que sigui necessari.

Pel contrari, la caldera podria definir-se com la mare dels altres tipus d’aparells, a més d’oferir aigua calenta, distribueix la calor per tot el sistema de calefacció de la casa. Aquests aparells poden ser instal·lats en qualsevol tipus de vivenda.

Per què una caldera és una bona solució

Si vols tenir casa tota la teva llar climatitzada i oblidar-te de perilloses estufes de gas o consums elevats dels radiadors elèctrics, recomanem la instal·lació d’una caldera.

Les calderes de condensació, que són les més innovadores, respecten el medi ambient i consumeixen menys gas, fent que la despesa de la factura disminueixi. Es caracteritzen perquè disposen d’un sistema capaç d’aprofitar gran part de la calor que es perd en la combustió, fent que el seu rendiment sigui més elevat.

Servei tècnic Oficial Saunier Duval

Saunier Duval és una prestigiosa marca de calderes que està en constant evolució per tal de treure al mercat els aparells més innovadors i segurs. Quan un client necessita especialistes que arreglin calderes a Mataró, és convenient donar l’avís a un servei tècnic oficial per la garantia de qualitat de servei que ofereix.

En el cas del Servei Tècnic oficial de Saunier Duval a Mataró, el client no només rebrà una atenció urgent, sinó que comptarà amb tècnics altament qualificats per desenvolupar qualsevol treball de reparació, manteniment o posada en funcionament d’aparells d’aquesta marca.

Contractes de manteniment

Per tal que els clients tinguin una major seguretat, podran escollir entre diferents varietats  de contractes de manteniment de calderes. Aquests, inclouen el desplaçament i mà d’obra en totes les reparacions necessàries, a més d’una revisió anual per tal de preveure possibles problemes. Depenent de l’antiguitat de la caldera i les cobertures serà necessari escollir un contracte o un altre, però en general el servei és molt rentable.

Com veiem, la principal diferència entre una caldera, un termo i un escalfador radica en que la caldera ofereix prestacions de calefacció i els altres aparells no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by