skip to Main Content

Els avantatges de terra radiant per a piscines

Els Avantatges De Terra Radiant Per A Piscines

El terra radiant per a piscines ens ofereix diferents beneficis a tenir en compte. Fins fa poc, aquests sòls estaven restringits a les llars i oficines, però en l’actualitat podem instal·lar fins i tot en piscines. Així, gaudirem d’uns avantatges que val la pena conèixer a l’detall.

Terra radiant per a piscines

Les calderes de Mataró també poden alimentar un terra radiant a les piscines. Aquesta és una forma de gaudir d’una manera diferent d’aquestes construccions. Si encara no ens decidim a instal·lar-lo, aquests són els principals beneficis que ens va a oferir el terra radiant.

Avantatges de terra radiant

  • Piscina per a tot l’any: Amb aquest tipus de sòls podem mantenir una temperatura confortable de l’aigua tot l’any, fins i tot durant la tardor i l’hivern. Això ens ofereix la possibilitat de gaudir d’una bona capbussada en qualsevol moment de l’any, a més de facilitar el manteniment de la piscina. Cada component estarà en ús al llarg de l’any, de manera que no haurem de témer que falli per no utilitzar-se.
  • Baix cost: Encara que pugui semblar que aquest tipus de sòls és molt car, la realitat és que no gastarem massa. Els terres radiants funcionen gràcies a una bomba de calor aerotèrmica, la qual consumeix molt poca energia per realitzar-la. També podem controlar la temperatura de l’aigua a voluntat, però sense augmentar en excés el consum d’aquesta operació. A això també ajuda la inèrcia tèrmica de l’aigua, la qual cosa fa que retingui durant molt de temps la calor.
  • Distribució homogènia de la calor: Hi ha diferents sistemes de climatització de piscines, però només el terra radiant garanteix una homogeneïtat de les temperatures. Això és possible gràcies al fet que el fons de la piscina a l’complet està generant la calor. D’aquesta manera, no ens trobarem amb zones fredes o molt calentes, el que garanteix un bany sense sobresalts i amb més comoditat.
  • No afecta a l’estètica de la piscina: Una de les pors de moltes persones és que la piscina surti malparada a l’climatitzar-lo. Potser l’obra afecti a l’estètica o a les seves funcionalitats, però això no passa amb el terra radiant. Aquest es col·loca sota terra, pel que tot just té parts visibles, i es cobreix amb el fons del vas de la piscina. És una forma simple i efectiva de no modificar-la en cap element, però que ens assegura un bany a una temperatura molt confortable.

Tipus de consum

Donat el baix consum d’aquests sòls radiants, no estarem malgastant energia. Això es deu al fet que l’aigua s’escalfa mitjançant aerotermia, un mètode respectuós amb el medi ambient i que actua de forma eficient. No farem un ús irresponsable de l’energia, de manera que no hi haurà cap remordiment a l’donar-nos un bon bany.

En definitiva, el terra radiant per a piscines ens ofereix aquests beneficis. Sens dubte, gràcies a la seva instal·lació guanyarem en comoditat i podrem gaudir d’un bon bany en qualsevol moment de l’any. Així, sempre hi sortirem guanyant amb aquests sòls. I a Graupera oferim els millors contractes de manteniment per a aquest tipus de sòl.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by