skip to Main Content

Escalfadors Baix Nox Saunier Duval

Escalfadors Baix Nox Saunier Duval

Els escalfadors Baix Nox Saunier Duval són coneguts per la seva qualitat i prestacions. Representen una àmplia gamma d’escalfadors de gas, els quals pugen la temperatura de l’aigua ràpidament i aposten per simplificar la vida dels usuaris. Quan busquem els millors escalfadors, aquesta marca és la millor opció.

Escalfadors Baix Nox Saunier Duval

A l’hora de triar escalfadors de primera qualitat, seria un error deixar a un costat les de la marca Saunier Duval i concretament la sèrie Baix Nox. Aconseguir un flux d’aigua calenta continu, a la temperatura indicada, a un baix cost i en el menor temps possible són algunes de les necessitats que tenen la majoria de clients, les quals busca complir aquesta sèrie d’escalfadors.

A més, la marca tracta de garantir el confort de les persones amb cadascun dels seus productes, una raó de pes perquè confiem en el seu bon fer. El seu objectiu és cimentar la fabricació de cada aparell en materials de primera qualitat, desenvolupar un disseny eficient i permetre un ús tan senzill com intuïtiu.

Característiques

Una de les principals característiques és el seu disseny únic, en el qual prevalen la senzillesa i la utilitat per sobre de tot. No trobarem cap accessori inútil que no aporti res. En el model Opaliatherm s’aposta per l’ús d’una pantalla tàctil, la qual ens permetrà configurar l’escalfador en funció de les nostres necessitats. L’Opalia compta amb una interfície més tradicional amb una sèrie de rodes amb les quals manejar l’aparell.

No obstant això, tots dos són aparells que garanteixen una bona precisió en el control de la temperatura, la qual és augmentada de manera homogènia i continuada sense majors problemes. Sens dubte, una aposta pel confort en el nostre dia a dia, a més de per la major de les seguretats.

Grans prestacions: avantatges

La seguretat és el major avantatge d’aquesta sèrie d’escalfadors. El cremador integrat expulsa els gasos de la combustió a l’exterior, la qual cosa contribueix a garantir la seguretat en evitar intoxicacions. També estan dissenyats per a maximitzar l’estalvi, ja que no compten amb una flama activa contínuament. Aquesta només s’acciona en el moment de demanda, així s’evita un consum de gas innecessari.

L’arrencada automàtica també apuntala l’estalvi d’aquests aparells, que no consumeixen gas quan estan en mode d’espera. A més, la seva instal·lació és molt senzilla, on cal destacar el model Opalia. Aquest no necessita reixeta a la paret, la qual cosa contribueix a evitar que entri aire de l’exterior.

L’eficiència és un altre dels avantatges que ens ofereixen. Al no consumir més gas del necessari, no estem balafiant aquest preuat recurs. Al costat d’això, les emissions són baixes, una ferma aposta per reduir l’impacte al medi ambient i sempre comptarem amb el servei tècnic oficial de Saunier Duval, Graupera a Mataró.
En definitiva, els escalfadors Baix Nox Saunier Duval ens ofereixen tots aquests avantatges i les seves característiques són excel·lents. Gràcies a ells guanyarem en confort i estalviarem a final de mes. Contacta’ns en Graupera per a trobar els millors contractes de manteniment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by