skip to Main Content

Inspecció periòdica instal·lació receptora individual de gas

Inspecció Periòdica Instal·lació Receptora Individual De Gas

Segons dicta el Real Decreto 984/2015, ha de realitzar la inspecció periòdica de la seva instal·lació receptora individual de gas cada 5 anys com a termini màxim. Aquesta revisió sempre ha estat feta per Gas Natural Distribución, però ara el client pot decidir que aquesta inspecció la faci una empresa instal·ladora de gas autoritzada o Gas Natural Distribución.

Graupera és una empresa de gas autoritzada, i pot realitzar la inspecció periòdica de la seva instal·lació receptora individual de gas.

 

Si vostè és client de Graupera i vol que passem a realitzar-li la inspecció, seguidament li informem com ha de procedir:

Des de Gas Natural Distribución li enviaran una carta informant de la necessitat de realitzar la inspecció. En aquesta carta li informaran que si vostè desitja que una alta empresa instal·ladora passi per casa seva a realitzar la inspecció, té un termini de temps (li donaran una data límit) que no pot sobrepassar. Dins d’aquest marge de temps vostè ha de contactar amb l’empresa que desitgi, en aquest cas Graupera, per realitzar la inspecció i serem nosaltres el que enviem a Gas Natural Distribución el certificat de la Inspecció Periòdica a través de la seva web.

Si aquest termini és sobrepassat, ja que no han rebut la carta o perquè no hi ha opció a fer-ho dins d’aquest marge de temps, només podrà ser Gas Natural Distribución qui realitzi la inspecció periòdica.

En ambdós casos, la inspecció té un cost, que serà inclòs en la factura de gas que li envia la seva empresa comercialitzadora. Recordi que no haurà de pagar la inspecció durant la visita en el seu domicili.

Per qualsevol dubte,o si desitja que Graupera passi per casa seva a realitzar la inspecció periòdica, es pot posar en contacte amb nosaltres al 93.741.29.99 o enviant un mail a: [email protected].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by