skip to Main Content

Magna Aqua: l’ eficiència d’ una bomba de calor

Magna Aqua: L’ Eficiència D’ Una Bomba De Calor

La bomba de calor magna Aqua de Saunier Duval ofereix molts avantatges i, a l’article d’avui, fem un repàs al seu funcionament i beneficis.

Característiques de la nova bomba de calor Magna aqua de Saunier Duval

Aquesta nova bomba de calor és altament eficient i presenta una sèrie de característiques que faran que la tinguis en compte, doncs també és ecològica.

Gràcies a la seva avançada tecnologia, algunes de les seves característiques faran que, si t’has decidit per ella, recuperis la inversió de la seva instal·lació en molt poc temps, gràcies a aspectes com, per exemple, que tots els models d’aquesta bomba compten amb una classificiació energètica A+, o bé, que està programada per estalviar, donat que s’autoregula un cop a la setmana.

Una sola bomba de calor Magna Aqua, serveix per a proporcionar aigua calenta i climatització de les zones més fredes de la teva llar. D’aquesta manera, sense ocupar massa espai i sense que hagis de realitzar grans obres per la seva instal·lació, aconseguiràs un equip que t’aporta comfort durant tot l’any.

És una aposta ecològica que resulta molt eficient.

La tecnología del seu sistema també està dissenyada per a proporcionar benestar en molts sentits, com aconseguir que l’aigua surti a la temperatura exacta que vostè desitja, o que el seu funcionament no impliqui que l’aparell faci soroll mentre s’utilitza, de manera que s’et faci molest ni a tu, ni als teus veïns.

El control avançat del seu sistema permet aprofitar tots els avantatges de l’estalvi energètic. El seu sistema està preparat per unir-se a l’hora més econòmica d’electricitat que t’ofereixi la teva companyía elèctrica. A més, el seu rendiment és tant eficaç que fins i tot sense tarifes especials aconseguiràs estalviar. Aquesta màquina funciona de forma òptima amb un estalvi eficient en totes les seves aplicacions. Això contribueix a disminuïr les emissions de diòxid de carboni que s’emeten per què a més, el seu refrigerant és ecològic i els gasos que genera són més respectuosos amb el planeta que els generats per altres sistemes de calor i fred.

 

A Graupera, Servei Tècnic Oficial de Saunier Duval, podem posar-te en contacte amb instal·ladors de la nostra confiança i pots deixar a les nostres mans el manteniment d’aquesta bomba de calor, doncs hem rebut formació específica i necessària per a realitzar-lo en les millors condicions. Treballem a la zona del Maresme oferint productes de qualitat i un servei professional del nostre sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by