skip to Main Content

MiGo, nou termostat Wifi per a la teva caldera

MiGo, Nou Termostat Wifi Per A La Teva Caldera

MiGo és el nou termostat equipat amb WiFi de Saunier Duval per a que puguis controlar la calefacció i l’aigua calenta des d’on vulguis i quan vulguis. Si vols saber-ne més coses, continua llegint…

Regular la temperatura de casa teva i l’aigua calenta de la teva llar és molt més senzill amb MiGo. Ja no depèn de la teva presencia física a casa i et permet estalviar-te sorpreses en la factura. Connectem la teva caldera a Internet per a què es converteixi en el teu assistent personal de calefacció al teu mòbil, de manera que per exemple, just abans de marxar de la feina, engeguis la calefacció per a que quan arribis, després d’un dia estressant, tinguis la teva llar en la temperatura òptima per aconseguir un major comfort.

MiGo, nou termostat Wifi per a la teva caldera et permet:

  • Controlar la calefacció i l’aigua calenta de casa teva mitjançant un smartphone
  • Específicamente dissenyat per la teva caldera Saunier Duval
  • Aconseguir la màxima eficiència possible
  • Configura mitjançant una APP, la temperatura perfecta pel màxim comfort quan i on vulguis
  • Amb l’historial de funcionament i consums sempre a mà

MiGo, a més, suposa un estalvi en la teva factura. Per una banda, perquè ha estat dissenyat especificament per les calderes Saunier Duval i per l’altra, aconsegueix estalviar més energia que qualsevol altre termostat amb connexió a Internet.

Una altra de les funcionalitats que t’acabaran de convèncer és la regulació automàtica segons el clima. Exacte, tal i com ho llegeixes: MiGo es conecta online i consulta la informació climatològica de la teva zona i en temps real. Així doncs, aquesta funcionalitat li permet anticipar-se i configurar la teva caldera per a mantenir la temperatura ideal que li indiquis.

Però aquí no s’acaba. MiGo és un termòstat programable i modulant, això vol dir que incrementarà o disminuirà la potència de la teva caldera segons es necessiti, sense parades brusques o arrancaments continus, que fan que la teva caldera consumeixi molta més energia de la necessària i que al final, es veu reflectit a la factura.

Un altre dels avantatges que presenta MiGo és que podràs accedir al teu historial de funcionament i consums gràcies a la APP, tota activitat queda registrada per a que puguis consultar-ne les dades quan ho necessitis.

Si vols més informació o comprar el producte, no dubtis a contactar amb nosaltres. Els nostres tècnics t’ho deixaran tot a punt i s’encarregaran d’ensenyar-te com funciona per a que puguis començar a utilitzar-lo el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by