skip to Main Content

Per què escollir un sistema d’aerotèrmia per la calefacció de la teva llar?

Per Què Escollir Un Sistema D’aerotèrmia Per La Calefacció De La Teva Llar?

L’aerotèrmia arriba a les nostres llars per tal de proporcionar eficiència energètica i sostenibilitat. Una clara aposta pel medi ambient, l’essència del qual radica en extreure l’energia que conté l’aire per transformar-la en calefacció o aigua calenta.

En què consisteix l’aerotèrmia?

Aquesta energia neta és capaç d’escalfar la nostra llar i proporcionar-nos aigua calenta sanitària. El sistema resideix en extreure l’energia ambiental que conté l’aire, inclús a baixes temperatures, per a transportar-la a l’habitació o a l’aigua calenta.

Com s’aconsegueix? Gràcies a la presència d’un cicle termodinàmic. Aquest, utilitza un gas refrigerant comprimit  a temperatures molt baixes per tal d’obtenir calor de l’aire exterior. Tens dubtes amb el funcionament del sistema? Com és possible que les baixes temperatures de l’hivern siguin aptes per obtenir una temperatura de 25ºC als nostres espais interiors?

El sistema brinda resposta a la qüestió anterior. Així, al centre de les bombes de calor l’estat físic del líquid es modifica per tal d’aconseguir la transferència de calor del focus de l’aire fred (el gas) al focus calent. Com? A través d’una feina mecànica.

Aquest mètode es materialitza a través de quatre elements: un compressor, un condensador, un dispositiu d’expansió i un evaporador. En essència, el que s’aconsegueix és que l’evaporador absorbeixi la calor del medi fred. Després d’això es cedeix la calor al condensador, que, unit a la energia aportada pel compressor, el trasllada al medi calent.

La seva alta eficiència energètica, juntament amb el seu caràcter d’energia neta, el perfilen com una bona opció per a un circuit de calefacció. En definitiva, un sistema en que el seu valor afegit és l’estalvi considerable en la calefacció de la nostra llar.

Sistemes Genia de Saunier Duval

El servei tècnic oficial de Saunier Duval, amb la seva clara aposta per l’estalvi i respecte al medi ambient, reforça i protegeix els Sistemes Genia de la companyia. 

Aquesta tecnologia d’última generació es concreta en bombes de calor per la nostra llar. Agafen energia gratuïta de l’aire d’una forma senzilla, eficaç i amb una clara protecció de l’entorn. La identitat d’aquests nous sistemes resideix en que el 75% de l’energia que consumim procedeix d’aquesta font d’energia renovable. Només el 25% o fins i tot menys, és energia elèctrica obtinguda de la xarxa.

D’aquesta manera, les bombes de calor són sinònim d’estalvi energètic. Es tracta d’una font que emplea l’aire per convertir-lo en energia verda. En resum és efectiva, ecològica i la més econòmica que podem trobar al mercat.

Una altra de les seves senyes d’identitat és que brinden comfort a qualsevol lloc, sigui de l’àrea geogràfica que sigui. D’aquesta manera, van més enllà del sistema de calefacció convencional. En aquest sentit, sabem l’important que és comptar amb un servei de manteniment de la caldera. 

Per tant, l’aerotèrmia és la font energètica per antonomasia per escalfar les nostres llars o espais. Utilitzen un mètode senzill d’extracció de l’aire exterior per transformar-lo en calor. Els Sistemes Genia de Saunier Duval són testimonis i representants de la sostenibilitat, el comfort i l’estalvi que suposa aquesta energia neta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by