skip to Main Content

Preparar la teva caldera pel fred

Preparar La Teva Caldera Pel Fred

Preparar la teva caldera pel fred és un tema que s’hauria d’establir a la rutina anual de la gent quan arriba el fred. Hem de tenir en compte que un bon manteniment i posada a punt de la caldera és crucial per evitar futurs problemes.

Avui a Graupera volem donar-vos les claus per preparar la teva caldera quan arribi el fred. Com duen en Jon Snow i els Stark s’acosta l’hivern, allà a Invernalia ho tenen fàcil, encenen un foc i arreglat. Nosaltres en canvi des del Maresme hem de fer algunes coses més amb la caldera de casa. T’ho expliquem a continuació:

Preparar la teva caldera pel fred

  • La caldera ha d’estar en posició d’hivern / calefacció
  • Comprovar si té piles en cas de necessitar-les
  • Encendre el termòstat, la temperatura que seleccionem ha de ser superior a la de l’estança.
  • És important mantenir una temperatura constant i a més a més moderada
  • Comprovar que tenim els radiadors oberts i que no hi hagi fugues als circuits
  • Purgar els radiadors, de manera que expulsem tot l’aire que hi pogués haver dins del circuit. Com ho fem? El primer que s’ha de fer és esperar que arribin a certa temperatura (s’ha de procedir amb compte per tal d’evitar cremar-se). A continuació, posarem la nostra mà on es troba la clau d’entrada de l’aigua del radiador. Posteriorment a l’altre costat buscarem el purgador. Si notem una temperatura diferent del costat oposat del purgador, sol ser un factor indicatiu que hi ha aire dintre del circuit i per tant s’haurà de purgar.
  • És important comprovar la pressió abans de procedir a encendre la caldera, és ideal que es trobi al voltant d’un bar. En cas que la pressió sigui més baixa, buscarem una clau (que sol ser de color negre) i es troba a sota de la caldera (per norma general) la girarem en sentit contrari a les agulles del rellotge. Hem d’anar fixant-nos en la pressió de l’aigua fins a arribar a la pressió adequada.

D’altra banda, si la teva caldera no ha estat en funcionament en un llarg període de temps, aconsellem realitzar els següents passos abans de procedir a encendre-la:

  • Obrir la clau del pas de l’aigua
  • Obrir la clau del pas del gas i comprovar que arriba el gas
  • Per acabar, s’ha de comprovar que la caldera està connectada al corrent.

Com hem comentat, seguir tots aquests punts és el primer pas per preparar la teva casa per l’arribada del fred. Tot i això amb els nostres contractes de manteniment pots estar ben tranquil, a Graupera ens ocupem de tot el que estigui relacionat amb la teva caldera.

Si després de totes aquestes comprovacions la caldera, la calefacció, o simplement no ho veus clar, contacta amb nosaltres. A Graupera tenim una llarga experiència i et podem ajudar en el que necessitis.

CONTACTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by