skip to Main Content

¿Què és el sistema Start&Hot de Saunier Duval?

¿Què és El Sistema Start&Hot De Saunier Duval?

Si vols saber en què consisteix el sistema Start&Hot de Saunier Duval, a l’article d’avui t’ho expliquem tot. Un sistema que revolucionarà la teva forma de concebre l’aigua calenta i el confort de la teva llar. 😉

Sistema Start&Hot de Saunier Duval

En poques paraules, el sistema pretén oferir-te aigua calenta de forma estable i sense esperes, al moment. Compta amb l’última tecnologia aplicada a l’aigua sanitària. El seu sistema és novedós i la seva instal·lació garantitza l’eficàcia a l’hora de disposar d’aigua calenta. Amb aquest mecanisme pots gaudir al moment d’aigua a la temperatura que necessitis desde qualsevol punt de casa teva.

A més, depenent del cabal de l’aigua, però gràcies a la seva potència i funcionament, permeten que l’aigua calenta estigui funcionant a la vegada en diferents aixetes de la mateixa vivenda. D’aquesta manera, no notaràs que comença a sortir freda a la dutxa si una altra persona obre l’aixeta de l’aigua calenta a la cuina. Consisteix, per tant, en una tecnología avançada que s’adapta a la pressa amb la que vivim a l’actualitat i al nostre ritme de vida.

Avantatges del sistema Start&Hot de Saunier Duval

Una millora indiscutible de la seva instal·lació és la reducció de l’aigua necessària per a qualsevol tasca ¿Quants segons passen des que obres l’aixeta de la dutxa fins que l’aigua arriba a la temperatura que desitges i pots ficar’t-hi? Tota aquesta aigua s’estalvia amb el sistema Start&hot de Saunier Duval. Serà un estalvi en temps per la teva higiene diària i una contribució per a un planeta millor.

Per altra banda, l’estabilitat de la temperatura de l’aigua a la regulació que tu desitges permet estar tranquil en casos sensibles. Per exemple, si estàs banyant a un nen, no et veuràs amb l’obligació d’estar comprovant contínuament la temperatura de l’aigua. Aquesta romandrà sempre estable i de forma segura per als nens. El sistema Start&Hot de Saunier Duval, aporta doncs, un plus de tranquilitat.

Quina caldera compta amb el sistema Start&Hot de Saunier Duval?

Com ja sabeu, Saunier Duval és una marca que aposta per la tecnologia i pels sistemes de calderes que permeten facilitar la nostra vida respectant al màxim possible, el medi ambient. Per aquest motiu, també aposta per aquest sistema novedós que permet estalviar molts litres d’aigua, reduint el consum i aconseguint un comfort instantani.

Si sorgís qualsevol problema tècnic amb la teva caldera Saunier Duval, a Graupera estem formats i especialitzats per ajudar-te. Disposem d’un servei eficaç i ràpid i, a més, treballem molt estretament amb la marca, a més de tenir el seu total i complet recolzament, garantia doncs, de feina ben feta.

Servei tècnic oficial i recomanacions

En conclusió, la nostra recomanació és que si vols instal·lar una caldera nova a la teva llar, apostis per les noves tecnologies. No només és una forma d’aprofitar els beneficis que et pot oferir una caldera que compti amb el sistema Start&Hot de Saunier Duval, sinó que també estaras contribuint a respectar, una mica més, el medi ambient. Aprèn a estalviar temps, energia, gas i aigua amb els sistemes de Saunier Duval.

Recorda que, som una empresa dedicada al manteniment i a la reparació de calderes a la zona del Maresme, així com l’assessorament dels nostres experts en cas que necessitis cambiar de caldera. Som Servei Tècnic Oficial de Saunier Duval i de la marca Hermann al Maresme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by