skip to Main Content

Radiadors de baixa temperatura: tot el que necessites saber

Radiadors De Baixa Temperatura: Tot El Que Necessites Saber

Els radiadors de baixa temperatura han nascut per permetre’t gaudir de l’aerotèrmia sense necessitat que facis grans obres a la teva llar. Vols saber-ne més? Saber si són una bona opció per al teu cas?

A Graupera hem parlat en alguna ocasió sobre l’aerotèrmia i la bomba de calor i els beneficis que aporta.

Tant la bomba de calor com el sòl radiant, són tècniques que aconsegueixen escalfar la teva llar en pocs minuts sense gastar massa energia.

En el cas del sòl radiant, el fet d’estar instal·lat sota la superfície de la vivenda, és perfectament capaç de mantenir la temperatura en rangs baixos de 35 ºC – 45 ºC. Per altra banda, el radiador convencional, necessita emetre grans quantitats de calor per escalfar tota la casa i requereix un flux d’aigua molt més calenta.

Ara bé, si no estem disposats a afrontar la instal·lació que comporta posar sòl radiant però volem gaudir dels avantatges d’una calefacció basada en l’aerotèrmia hi ha una bona alternativa: els radiadors de baixa temperatura.

Beneficis dels radiadors de baixa temperatura

-Permet grans estalvis energètics de la teva llar

Els radiadors de baixa temperatura són aquells que s’aprofiten de sistemes de generació de calor de temperatures baixes, obtenen importants estalvis d’energia i aconsegueixen instal·lacions molt més eficients.

Les persones que han modificat radiadors convencionals per radiadors de baixa temperatura han aconseguit una mitja de 35% d’estalvi.

-Maximitza l’aprofitament de la calor i és més confortable

La forma més efectiva d’estalviar energia en un sistema emissor de calefacció, és reduir el salt tèrmic (diferència de temperatura entre aigua i ambient): a menys diferència de temperatura, més eficient és l’intercanvi de calor.

Quan menor sigui la temperatura de treball de l’aigua, més es millora l’eficiència energètica d’aquest sistema.

La seva tecnologia els permet treballar a temperatures molt baixes, amb un estalvi de combustible de fins al 30%.

– Són senzills d’instal·lar

Com hem comentat anteriorment, els radiadors de baixa temperatura són una bona alternativa per a l’adopció de sistemes aerotèrmics ja que no es necessita fer grans obres si ho comparem amb el sòl radiant. A més la instal·lació és molt similar a la d’un radiador convencional i es pot aprofitar el muntatge de l’antic circuit de calefacció.

-Estètica i dimensions més reduïdes

Fa que siguin perfectament integrables en qualsevol estil de decoració, ja que són molt més moderns que els convencionals i hi ha diferents tipus i mides.

-Són segurs

La superfície d’aquests radiadors no crema, pel que son ideals per espais on hi hagi nens petits, ofereixen una seguretat sense precedents en aquest sentit.

-Són respectuosos amb el medi ambient

A part que es gasta menys energia, els materials que s’utilitzen són 100% reciclables.

Per concloure, podem dir que els radiadors de baixa temperatura són un sistema altament eficient i una bona alternativa a l’aerotèrmia per a qui no li interessa instal·lar sòl radiant i es vulgui estalviar fer grans obres i invertir gran quantitat de temps i diners.

S’han constatat grans estalvis en instal·lacions que simplement han substituït radiadors tradicionals per uns moderns de baixa temperatura.

Recordeu que des de Graupera us posem en contacte amb els millors instal·ladors, que realitzaran la instal·lació amb totes les garanties necessàries de qualitat. A més, també oferim el servei de manteniment us proporcionem tota la informació que faci falta.

Davant de qualsevol dubte només heu de contactar amb nosaltres i us ajudarem a resoldre-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by