skip to Main Content

Per què revisar la teva caldera abans que arribi l’hivern?

Per Què Revisar La Teva Caldera Abans Que Arribi L’hivern?

Encara que ja estem immersos en l’estació de l’any més freda, a l’article d’avui, volem remarcar la importància de revisar la teva caldera abans que arribi l’hivern per evitar sorpreses desagradables pel confort de casa teva per a tu i la teva familia. 

Amb l’arribada del fred, la pluja i possiblement la neu, molta gent es posa en contacte amb experts en calderes per estar preparats. I ben fet que fan, doncs durant els mesos previs, amb la calor i el poc funcionament dels aparells poden donar-se avaries o problemes derivats que, juntament amb una falta de revisió o manteniment de la caldera, poden convertir-se en problemes més greus.

Avantatges de fer la revisió de la caldera abans de l’hivern

Revisar la teva caldera no és quelcom voluntari o opcional. És obligatori fer-la cada 2 anys. Hem de tenir sempre en ment que no es tracta d’un simple tràmit, sinó d’una tasca realment necessària.

La normativa vigent obliga a fer la revisió cada dos anys. Les marques com Saunier Duval, recomanem fer-la anualment, ja que actualment les calderes son mixtes (aigua calenta i calefacció) i funcionen durant tot l’any.

Et mostrem alguns dels avantatges que proporciona el fet de fer-ho degudament.

 • Aconseguim la màxima eficiència, estalviant energía i, per tant, diners.
 • Evitar avaries majors
 • Evitar possibles accidents
 • Mantenir les emissions de gasos dins els marges establerts

Com és la revisió d’una caldera

Abans que expliquem en què consisteix, és necessari que sapigues que una revisió i una inspecció no són el mateix. La inspecció fa referència a la instal·lació completa, mentre que la revisió se centra en la caldera. A més tot això es fa sota un reglament clarament estipulat.

Pero, ¿què es fa per revisar una caldera? 

 • Les fugues de gas suposen un alt risc, i els accidents per fugues són més comuns del que podem imaginar. Per això, revisar el conducte que introdueix el gas a la caldera és de vital importància.
 • Els radiadors de la teva llar han de ser purgats un a un. Això és quelcom que pots fer tu mateix. Tot i així, no t’oblidis que la revisió l’ha de fer un expert.
 • La pressió de la caldera ha d’estar entre els 1,2 i 1,5 bars. Quan s’escapa dels marges establerts com a segurs, cal que la modifiquem. Per això és fa ús de la clau de pas.
 • La temperatura és subjectiva. Els experts recomanen mantenir 21ºC, essent la combinació perfecta entre comoditat i un preu moderat a la factura. La nostra caldera ha d’estar preparada per mantenir una temperatura idònia de forma continuada durant llargs espais de temps.
 • El cablejat, tant de la caldera com dels aparells elèctrics, ha d’estar en perfectes condicions. Els errors en les connexions poden provocar focs no intencionats.

Els beneficis de tenir contractes de manteniment de calderes

Com pots observar, la revisió de la caldera és un tema important. No s’ha de deixar per última hora. Per aquest motiu, molta gent compta amb un contracte de manteniment de caldera: acords adicionals al del gas, destinats a la reparació d’avaries, manteniment i inspeccions, que faciliten molt la vida als compradors. És a dir que es tracta d’algo similar a una assegurança, i molt sovint, molt necessari.

Aquests són alguns dels seus avantatges:

 • Generalment inclouen un servei de reparacions molt ràpid
 • Les despeses de desplaçament estàn cobertes
 • Telèfons d’atenció al client
 • Alguns, fins i tot, no posen límit a les reparacions.

Si en vols saber més i demanar un pressupost sense compromís per la revisió de la teva caldera Saunier Duval, ens pots demanar més informació i t’atendrem de forma personalitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Open chat
1
En què et podem ajudar?
Powered by